Vizualizeaza nava - Brad

Vizualizeaza nava - Brad
Data lansare: .1971
Categorie: Nave Maritime
Santier: Santierul Naval Galati
Companie: Navrom Constanta
Lungime: 106.1
Latime: 14.8
Pescaj: 7.1
Capacitate: 4795

Scurt istoric

GRT 3532

NRT 1748

Viteza 13.5

Alte Nume :

2000 - Princess K.

Informatii si fotografie furnizate de Cristi Gregoretti

Construita in 1971 la SN Galati, yard no. 606.
Este "capul de serie" pt. un lung sir de nave de acest tip construite pentru flota noastra. IMO no: 7126073 Dupa 2000 a fost operata de compania Metkar Shipping din CT. In 2008 a fost vanduta unei companii egiptene, redenumita "Princess 7",  si este si astazi "in service", sub pavilion panamez. Este cea mai veche nava din fosta noastra flota care inca mai naviga !

Fotografie Cristi Gregoretti, Octombrie 2007


Fotografiata in Istanbul Octombrie 2006


Fotografia a fost preluata din web site-ul www.shipspotting.com si este publicata in scopuri educative in www.marinarii.ro conform termenilor si conditiilor sursei care detine toate drepturile .


 The picture was taken from the web site www.shipspotting.com and it is published for educational purposes in www.marinarii.ro as stated on source terms and conditions that has all the rights .


Pentru a vizualiza fotografia in forma originala CLICK HERE to see the picture at source in original

Autor Fotografie ( www.shipspotting.com)  Ilhan Kermen ©Toti cei care au date suplimentare despre aceasta nava ,fotografii sunt invitati sa contribuie la dezvoltarea acestei pagini si inclusiv a Registrului Naval Virtual Roman ,puteti trimite materiale la adresa rnv@marinarii.ro sau comentati in partea de jos a paginii (trebuie sa fiti autentificat ca membru al www.marinarii.ro) .

Pagina actualizata 19 Decembrie 2010 , Cristian Munteanu

 


Comentarii