Stiri

Vizualizeaza toate stirile
Reparatii web site
Anuntam vizitatorii care doresc sa se inregistreze ca membrii ai marinarii.ro ca o pot face, am remediat problema inregistrata anterior.

In urma unui atac cibernetic asupra web site-ului www.marinarii.ro au fost inregistrate mai multe defectiuni tecnice printre care enumerandu-se si posibilitatea vizitatorilor de a inregistra conturi noi in web site .

Problema inregistrarii de conturi noi a fost rezolvata .

Raman in continuare nerezolvate urmatoarele probleme :

1. Nu se pot recupera parolele, daca un utilizator uita parola, acesta recupereza parola prin intermediul formularului dar functia nu este activa decat in unele situatii cand utilizatorul curata complet memoria programului browser folosit (se sterge manual internet history,cookies si catche).

2. Unele functionalitati ale forumului nu sunt functionale

3. Sectiunea Ligii Navale Romane nu poate fi administrata ,intreg modulul de editare din panoul de administrare fiind compromis . Am construit un web site nou separat de marinarii.ro la adresa www.lnr.ro

4. Mai multe texte care contin diactrice au fost compromise , literele diactrice fiind inlocuite cu semne. Voi remedia problema manual in timp modificand fiecare text . Recomand utilizatorilor in viitor sa nu foloseasca diactrice in paginile web deoarece acestea nu pot fi citite de toate calculatoarele ,texturile care contin diactrice nu pot fi recuperate uneori integral in cazul unui atac cibernetic.

Voi incerca remedierea problemelor ramase in cel mai scurt timp posibil . Imi cer scuze membrilor si vizitatorilor pentru aceste probleme din pacate (motive medicale) nu am avut posibilitatea sa le remediez pana acum.

Cristian Munteanu

fondator www.marinarii.ro